“Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,
ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” (Ioan.3:16)

sâmbătă, 18 iunie 2011

Puiul de vultur

Am auzit o poveste despre un pui de vultur care din intamplare a ajuns sa creasca in gospodaria unui fermier alaturi de alti pui de gaina. Pentru ca nu avea cine sa-l invete sa zboare isi traia viata scomonind toata ziua pamantul si gunoaiele. Intr-o zi trecu pe acolo un drumet care vazu puiul de vultur in mijlocul gainilor si zise; "indiferent cum ai ajuns aici locul tau este pe cerul albastru", si luand micul pui i-l arunca in sus. In momentul in care sa vazu in pericol de-a cadea la pamant inmcepu sa dea cu disperare din aripi, ridicandu-se spre inaltimi.
Multi dintre noi ne traim viata ca acest pui de vultur, scormonind toata ziua pamantul si hranindu-ne cu gonoaiele acestei lumi, si pentru ca nimeni nu ne-a spus ca suntem "pui de vultur" ne traim viata la limita de jos si nu indraznim sa ridicam privirea spre inaltul cerului. Avem pe umer aripi pe care nu stim sa le folosim si din lipsa de exercitiu aceste aripi spirituale se atrofiaza.
Suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, Iar Iisus Cristos ne-a rascumparat din blestemul legii facandu-se blestem pentru noi, a luat asupra lui bolile si neputintele noastre si le-a dus in mormant iar pacate noastre le-a aruncat in marea uitarii. Ridica-te astazi, indiferent care este starea ta, indiferent in ce necazuri ai intrat sau de ce boli esti lovit, Iisus Cristos are rezolvarea la problema ta, oricare ar fi ea. Ridica-te din "patul" deznadejdi si indrazneste sa visezi.
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.
Acestea sunt cuvinte adevarate spuse de Dumnezeu care nu poate sa minta, In Isus Cristos totul e cu putinta, El vrea sa-ti dea viata si s-o ai din belsug, vrea sa te vindece de boala ta si sa rupa orice lant care te face rob pacatului, El vrea sa-ti redea libertatea, vrea sa faca din tine un Print, un fiu de imparat.
Poate sunt ani de zile decand soarele nu mai straluceste pe cerul viatii tale, ai alergat la oameni si ai cautat ajutor si de cele mai multe ori nu l-ai primit, te-ai bizuit pe intelepciune ta, dar nici asa nu ai reusit sa "zbori", dar poate cu toata inima nu l-ai cautat pe Dumnezeu care avea de mult o rezolvare la problemele tale. Astazi pune-ti increderea in El si cheama-L din toata inima, El va veni si fi gata ca sa traiesti adevarata viata pe inaltimile tale.

Psalmi 50:15 Cheamă-Mă în ziua necazului, şi Eu Postat de muresan florinte voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi!
Psalmi 37:4 Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima.

Postat de muresan florin

http://crestin3d.net/profiles/blog/show?id=2089840%3ABlogPost%3A1205565&xgs=1&xg_source=msg_share_post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu